Până și divele din digital dau follow celor mai bune telefoane: noile modele Samsung Galaxy, adică Galaxy Note20 I 20 Ultra 5G și Galaxy Z Flip 5G. Performante, rapide, cu camere care scot poze sau video-uri mai bune decât orice set-up profesionist cu ring light, gadget-urile Samsung și vlogging-ul sunt cel mai bun match. Iar în 2020 vor urca pe podium împreună la Digital Divas.

Hai să vezi cum!

Rising Stars on YouTube powered by Samsung

Cele mai urmărite prezențe feminine au nevoie de cea mai bună cameră pentru vlogging, iar Galaxy Note20 e în trending la capitolul foto-video. Așa că secțiunea Rising Stars on Youtube e powered by Samsung, iar vlogging diva nr. 1 va fi premiată cu noul powerphone din gama Galaxy: Galaxy Note20.

Galaxy Z Flip 5G: cel mai glam accesoriu pentru Digital Diva of the Year

Arată ca o pudrieră, dar filmează cele mai bune tutoriale de make-up. Sau poți fotografia hands-free orice insert de haul, oricând îl așezi îndoit. Iar cum orice divă are mereu cele mai tari accesorii ale momentului, vrem să premiem Digital Diva of the Year cu gadget-ul care îmbină tehnologia cu design-ul fashionable. Love reacts only!