28 MAI 2019 • PALATUL BRAGADIRU

Prezentare

Povestile de succes si ideile proaspete isi fac aparitia in fiecare an pe scena Digital Divas! Editia aceasta, pe 28 mai, inglobeaza trei elemente cheie: libertate, creativitate si inspiratie. Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, te asteptam alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

CONFERINTA

Conferinta Digital Divas by AVON va fi un mix perfect intre know-how si inspiratie si va aduce pe scena specialisti recunoscuti si nume interesante din online. Cele trei sesiuni vor oferi povesti savuroase, dezbateri interesante si sfaturi utile oricarui pasionat de online.

PREMII

La finalul zilei se va desfasura cea de-a saptea editie a galei de premiere Digital Divas Awards. Acest moment reprezinta o celebrare a celor mai active personalitati din mediul online local, fiind o seara dedicata celor care stralucesc in activitatea lor, celor care au depasit bariere si au daramat stereotipuri.

COMUNITATE

In fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de intalnire al creatorilor de continut, fie ca scriu pe blog, sunt activi pe instagram, au o experienta indelungata pe Facebook sau si-au format o comunitate pe Youtube. Pregateste-te sa ii intalnesti pe cei mai mai buni si creativi oameni din online.

LOCATIE

Un loc cu multa istorie, eleganta si o arhitectura impresionanta, Palatul Bragadiru uimeste de fiecare data vizitatorii si ofera cadrul perfect pentru un eveniment de 5 stele. Adresa: Calea Rahovei 147-153, Bucurest.

Digital Divas aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Parteneri

partener internet

Cu sustinerea

Cu sprijinul

Parteneri media