12 SEPTEMBRIE 2024 PALATUL BRAGADIRU

Prezentare

Povestile de succes si ideile proaspete isi fac aparitia in fiecare an pe scena Digital Divas! Evenimentul este definit de trei cuvinte cheie: libertate, creativitate si inspiratie. Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, te asteptam alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

CONFERINTA

Conferinta Digital Divas va fi un mix perfect intre know-how si inspiratie si va aduce pe scena specialisti recunoscuti si nume interesante din online. Cele trei sesiuni vor oferi povesti savuroase, dezbateri interesante si sfaturi utile oricarui pasionat de online.

PREMII

La finalul zilei se va desfasura cea de-a zecea editie a galei de premiere Digital Divas Awards. Acest moment reprezinta o celebrare a celor mai active personalitati din mediul online local, fiind o seara dedicata celor care stralucesc in activitatea lor, celor care au depasit bariere si au daramat stereotipuri.

COMUNITATE

In fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de intalnire al creatorilor de continut, fie ca scriu pe blog, sunt activi pe instagram, au o experienta indelungata pe Facebook sau si-au format o comunitate pe TikTok sau YouTube.

  • Hosting by Host-Age.ro