8 SEPTEMBRIE 2022 PALATUL BRAGADIRU

Participare

Digital Divas revine anul acesta cu o editie hibrid, cu participanti in sala si cu audienta online deopotriva.

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la Digital Divas 2022. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact [@] digitaldivas [.] ro la Contacte.

PARTICIPARE OFFLINE

Completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la Digital Divas, pe 8 septembrie 2022, la Palatul Bragadiru. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile, asadar va invitam sa completati formularul cu toate detaliile (blog, cont social media, etc).

Dupa completarea formularului, veti primi un mesaj pe e-mail de confirmare pentru primirea inregistrarii. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact [@] digitaldivas [.] ro la Contacte.

Invitatiile la eveniment vor fi distribuite incepand cu data de 1 august.

PARTICIPARE ONLINE

Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor pentru care primim acordul vorbitorilor.

  • Hosting by Host-Age.ro