7 Septembrie 2023 PALATUL BRAGADIRU

INVITATII PARTENERI, NOMINALIZATI & JURATI

Aceasta pagina este adresata partenerilor Digital Divas 2023, nominalizatilor si juratilor la Digital Divas Awards.Intrucat locurile sunt limitate va rugam sa alegeti strict partea din eveniment unde puteti participa - Conferinta sau Gala. In cazul in care doriti sa participati la amandoua va rugam sa completati ambele formulare. Va multumim!

INREGISTRARE CONFERINTA DIGITAL DIVAS

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inregistra la Digital Divas Conference, pe 7 septembrie, intre orele 12:00 - 17:30. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact [@] digitaldivas [.] ro la Contacte.

INREGISTRARE GALA DIGITAL DIVAS AWARDS

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inregistra la Gala Digital Divas Awards, pe 7 septembrie, incepand cu ora 19:00. Dupa completarea formularului, vei primi un mesaj pe e-mail cu confirmarea participarii. Verifica si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adauga adresa contact [@] digitaldivas [.] ro la Contacte.

  • Hosting by Host-Age.ro