12 SEPTEMBRIE 2024 PALATUL BRAGADIRU

Digital Divas Awards 2020

Gala anuala Digital Divas Awards vine ca o recunoastere a muncii si a eforturilor pe care comunitatea creatorilor de continut din fashion& beauty le depune zi de zi. Este o celebrare a celor mai active femei din mediul online local. In ultimii ani, Digital Divas Awards si-a extins acoperirea catre noi zone de continut si noi creatori. Cea de-a 8-a editie Digital Divas Awards va avea loc pe 18 septembrie, dupa conferinta din prima parte a zilei.

PROPUNERI DIGITAL DIVAS AWARDS

Propunerile pentru Digital Divas Awards pot fi facute in perioada 30 iulie – 20 august, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana prin completarea formularului online.

Atentie! O propunere nu aduce automat o nominalizare. Este doar o propunere. Nominalizarea este facuta de organizator pe baza propunerilor primite, numai daca aceasta se incadreaza in categoria desemnata si respecta cerintele. Te rugam sa urmaresti cu atentie cerintele fiecarei categorii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face o selectie sau de a muta propunerile in categorii compatibile.

Pentru ca o propunere sa fie valida, ea trebuie sa contina toate datele cerute in formularul online (date de identificare, link-uri, descrieri, daca e cazul).

In campurile care necesita adrese web, trebuie inserate link-urile exacte ale conturilor/blogurilor. ( De exemplu, campul de Instagram se completeaza in formatul www.instagram.com/numecont si nu @numecont)

Daca un creator de continut doreste sa propuna si blogul, si contul de Instagram, si canalul de YouTube, va trebui sa completeze de fiecare data acel formular.

Propunerile inscrise incomplet nu vor fi luate in considerare.

Un cont social media sau un blog poate fi inscris la o singura categorie, tinand cont de cerintele acesteia. 

PROCESUL DE JURIZARE

Procesul de jurizare se desfasoara dupa incheierea procesului de selectie a propunerilor si anuntarea nominalizarilor, iar rezultatul final va fi obtinut, in cele mai multe categorii, din votul publicului (50%) si voturile juratilor, un grup format din specialisti din domeniu si din comunicare si digital (50%). Jurizarea se va desfasura in perioada 31 august – 10 septembrie, in baza critieriilor anuntate pentru fiecare categorie.

Pentru categoria „People’s Choice Award”, castigatorul este desemnat 100% de votul publicului.

BUNE PRACTICI IN PROMOVAREA NOMINALIZARILOR

Initiatorii proiectelor din categoriile Digital Divas Awards 2020 sunt incurajati sa isi anunte nominalizarea pe platformele lor personale. Desi micile campanii pe Facebook sau Instagram (paid ads) sunt permise pentru a atrage atentia comunitatii asupra votului online, nu agream si nu incurajam concursurile care au ca scop atragerea voturilor in schimbul unui premiu, giveaway etc. Aceasta practica nu este permisa.

Perioada propunerilor la Digital Divas Awards 2020 s-a incheiat.

Votul online s-a incheiat.

Categorii 2020

Juriu 2020

  • Hosting by Host-Age.ro